De perfecte vloer voor het echte leven – in huis, appartement of kantoorruimte.

De nieuwe Lindura houten vloeren van Meister

Met veel overtuiging verdelen we de nieuwe Lindura houten vloeren van MEISTER. Het zijn immers bijzondere houten vloeren. Extreem robuust, met rustiek karakter, in XXL-formaat, en tegen een goede prijs!

Een hightech-vloer of echte natuur? In de Lindura houten vloeren gaan ze een fascinerende verbinding aan. Het geheim zit hem in de innovatieve Wood-Powder-technologie, die van een eenvoudige vloerbedekking een echte hightech houten vloer maakt. Wood Powder, een materiaalmix van fijne houtvezels, minerale bestanddelen en andere natuurlijke additieven, wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, een HDF-tussenlaag en een tegenfineer.

Zo ontstaat een natuurlijke en toch zeer robuuste hightech houten vloer, die vele belastingen doorstaat. Van hoge hakken, voetbalschoenen of vallende voorwerpen is Lindura niet onder de indruk. De perfecte vloer voor het echte leven – in huis, appartement of kantoorruimte! Dat hebben we zelfs in het laboratorium getest: een metalen bal met 4.000 Newton druk laat op gangbaar parket een duidelijk zichtbare indruk achter. De sporen die dit bij Lindura nalaat, zijn nauwelijks waarneembaar.

Lindura houten vloeren zijn al beschikbaar vanaf €45,00 + BTW per m2.

Interesse? Neem contact of kom deze vloeren ontdekken in onze showroom.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]