Hout overheerst in de natuur!

U bent aan het bouwen of verbouwen? Dan bent u alvast nog opzoek naar producten die niet alleen mooi zijn en passend in uw interieur, maar ook duurzaam.

Parket

Van uw woonkamer tot de slaapkamer, van uw keuken tot de badkamer, elke ruimte kan mits de juiste keuze en juiste maatregelen van de warmte en sfeer die hout met zich meebrengt voorzien worden.
Opzoek naar nieuwe deuren of een houten trap? Zowel voor deuren als trappen beschikken we over een groot aantal producten in stock, maar ze kunnen tevens op maat besteld worden.

Eén van de meest gebruikte houtproducten in ons dagelijkse leven is parket of laminaat. Door het uitgebreide assortiment aan verschillende prints en kleuren kunt u hierbij uw woonkamer of slaapkamer naar hartenlust inrichten. Ook uw wand- of plafondbekleding kan door hout voorzien worden.
Bij houthandel en zagerij Van der Perre beschikken we over de nodige vakkennis om u hier met de gepaste producten in bij te staan.

U heeft nog een ruimte over, maar kan deze moeilijk benutten met standaardkasten? Dan zijn onze inbouwkasten op maat misschien iets voor u. Door het plaatsen van een kast op maat zorgt u er voor dat er geen enkele ruimte onbenut blijft. En dat is toch wat iedereen wilt, want we hebben al zo weinig opbergruimte!

Een overzicht:

EYECATCHER !! De nieuwe Lindura houten vloeren van Meister

EYECATCHER !! De nieuwe Lindura houten vloeren van Meister

De perfecte vloer voor het echte leven – in huis, appartement of kantoorruimte. De nieuwe Lindura houten vloeren van Meister Met veel overtuiging verdelen we de nieuwe Lindura houten vloeren van MEISTER. Het zijn immers bijzondere h...
Inbouwkasten

Inbouwkasten

Inbouwkasten op maat: Een pasklare oplossing voor elke ruimte. U wilt uw interieur een stijlvolle en persoonlijke toets geven? Kies voor kwaliteit en design. Hout Van Der Perre heeft kasten voor uw hal, living (vb. TV meubel), slaapkamer, bureau of garage voor elk budget.
Trappen

Trappen

Trappen met een natuurlijke uitstraling Veilig, gemakkelijk beloopbaar en stevig: dat zijn de minimumeisen voor een trap. Bovendien is hout een duurzaam materiaal dat u heel wat wooncomfort oplevert. Zo voelt het in huis altijd warm aan. En omdat hout geen statische elektriciteit oplaadt, vangen houten trappen ook veel minder stof en vuil op. Kom ons gamma zoldertrappen, draaitrappen en traditionele trappen.
Interieurplaten

Interieurplaten

Mooie interieurafwerking dankzij duurzame interieurplaten Zoekt u platen op basis van hout? Dan wordt  uw keuze bepaald door het klimaat waarin u de platen wil gebruiken en hun mechanische kwaliteiten. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie en we zoeken samen naar de beste oplossing voor uw toepassing.
Houtbeschermende producten

Houtbeschermende producten

De filosofie voor houtbescherming "Hout" is een natuurproduct. Met een behandeling van houtbeschermende producten die de natuurlijke kwaliteiten van hout garanderen, blijven de oppervlaktes duurzaam, mooi en sterk. Met hart voor het milieu werd ...