Houthandel Van der Perre brengt de natuur in huis!

U bent aan het bouwen of verbouwen? Dan bent u alvast nog op zoek naar producten die niet alleen mooi zijn en passend in uw interieur, maar ook duurzaam.

Van uw woonkamer tot de slaapkamer, van uw keuken tot de badkamer, elke ruimte kan mits de juiste keuze en juiste maatregelen van de warmte en sfeer die hout met zich meebrengt voorzien worden.
Op zoek naar nieuwe deuren of een houten trap? Zowel voor deuren als trappen beschikken we over een groot aantal producten in stock, maar ze kunnen tevens op maat besteld worden.

Eén van de meest gebruikte houtproducten in ons dagelijkse leven is parket of laminaat. Door het uitgebreide assortiment aan verschillende prints en kleuren kunt u hierbij uw woonkamer of slaapkamer naar hartenlust inrichten. Ook uw wand- of plafondbekleding kan door hout voorzien worden.
Wij beschikken we over de nodige vakkennis om u hier met de gepaste producten in bij te staan.

U heeft nog een ruimte over, maar kan deze moeilijk benutten met standaardkasten? Dan zijn onze inbouwkasten op maat misschien iets voor u. Door het plaatsen van een kast op maat zorgt u er voor dat er geen enkele ruimte onbenut blijft. En dat is toch wat iedereen wilt, want we hebben al zo weinig opbergruimte!